БЪЛГАРСКА МЕДИЦИНСКА ХОМЕОПАТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ

Контактите са актуални. Сайтът е в процес на актуализиране.

Хомеопатия и бронхиална астма

Д-р Слави Филчев е завиршил медицина в София през през 1983 г.  Специалист е по педиатрия, детска пулмология и фтизиатрия.  Доктор по медицина от 1990 г.

Работил е в Детска болница за белодробни заболявания в гр. Трявна, Детска клиника на УМБАЛ “Александровска”, УМБАЛ „Света Анна” – София. В момента е началник на педиатричното отделение в Пета градска болница - София.

Д-р Филчев е един от създателите на Европейската школа по клинична хомеопатия и член на управителния съвет на БМХО. Автор  е на 66 научни публикации, 19 от които публикувани в реномирани научни издания. Член на редакционната колегия на списание “Медицински преглед”, главен редактор на AllergyCases.оrg. Членува в European Respiratory Society, Българското педиатрично дружество, Дружеството по детска пневмология и фтизиатрия, Българска медицинска хомеопатична организация.

Служебен адрес: София, бул. Ген. Столетов 67А, Пета МБАЛ – София, Отделение по педиатрия

Частен кабинет: МЦ “Княжево”, ул. “Евлия Челеби” №39, тел.: 0887 300074

Този уебсайт използва „бисквитки“, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Запознайте се с нашата Политика за Поверителност . Приемам