БЪЛГАРСКА МЕДИЦИНСКА ХОМЕОПАТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ

Контактите са актуални. Сайтът е в процес на актуализиране.

Основен курс - Пловдив
Пловдив - 20.01 - 21.01

Основен курс по клинична хомеопатия - първа година, трети семинар

Понятие за конституция в хомеопатията. Увод в хомеопатичното лечение при хронична патология.  Хомеопатично лечение при остри заболявания в педиатрията. Хомеопатично лечение при травми със засягане на костите и нервната система. Хомеопатично лечение при инфекции на долните дихателни пътища.

Д-р Слави Филчев д.м.

Д-р Слави Филчев е педиатър с дългогодишен опит, специалист по детска пулмология и фтизиатрия. Специализирал е в Полша. През 1990 г. е защитил дисертационен труд за придобиване на академична степен "доктор по медицина". Д-р Филчев е един от основателите на Европейската школа по клинична хомеопатия.  Работи като завеждащ педиатрично отделение на V МБАЛ – София ЕАД. Асоцииран преподавател по клинична хомеопатия към Катедра по фармакология и токсикология, Медицински университет, София. 

Д-р Райна Томова

Д-р Райна Томова е директор на Европейската школа по клинична хомеопатия, специалист по вътрешни болести. Асоцииран преподавател по клинична хомеопатия към Катедра по фармакология и токсикология, Медицински университет, София.

Работи като частнопрактикуващ лекар в хомеопатичен кабинет в София.

Този уебсайт използва „бисквитки“, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Запознайте се с нашата Политика за Поверителност . Приемам