БЪЛГАРСКА МЕДИЦИНСКА ХОМЕОПАТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ

Контактите са актуални. Сайтът е в процес на актуализиране.

Основен курс - Варна
Варна - 20.01 - 21.01

Основен курс по клинична хомеопатия - първа година, трета лекция

Понятие за конституция в хомеопатията. Увод в хомеопатичното лечение при хронична патология.  Хомеопатично лечение при остри заболявания в педиатрията. Хомеопатично лечение при травми със засягане на костите и нервната система. Хомеопатично лечение при инфекции на долните дихателни пътища.

Д-р Петко Загорчев

Д-р Петко Загорчев е лекар с дългогодишен опит, един от основателите на Европейската школа по клинична хомеопатия. Специалист е по анестезиология, интензивно лечение, реанимация, токсикология. Дълги години е бил хоноруван преподавател по по Анестезиология, фармакология и медицинска апаратура в Медицински колеж, гр. Шумен. 2004 г. и до сега – преподавател в СИД „Клинична хомеопатия” – МУ гр.Варна. В момента е Началник Спешно отделение, МБАЛ Шумен АД.

 

Д-р Екатерина Вълчева

Д-р Екатерина Вълчева е специалист по детски болести. Завършила е медицина в МУ Варна. Работила е като лекар-ординатор в Неонатологично отделение и в Клиника по детска онкохематология.
Практикува хомеопатия от 2002 г.
От 2016 година е практикуващ  специалист-педиатър в амбулаторна извънболнична специализирана медицинска практика, а от 2017 г. е асистент в катедра „Хигиена и епидемиология“ към Медицински университет – Варна.  Проявява специални интереси в областта на профилактиката и здравословното хранене.

Този уебсайт използва „бисквитки“, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Запознайте се с нашата Политика за Поверителност . Приемам