БЪЛГАРСКА МЕДИЦИНСКА ХОМЕОПАТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ

Контактите са актуални. Сайтът е в процес на актуализиране.

Поддържаща квалификация - София
София - 10.02 - 11.02

Курс за поддържаща квалификация по клинична хомеопатия в София

Темите, разгледани на този курс ще бъдат:

  • "Гинекология и андрология",

представена от проф. Людмил Пейчев и

  • "Хомеопатично лечение при болести на обмяната и хормонално-зависими оплаквания",

представена от  д-р Иван Енев

Проф. Людмил Пейчев

Мъжът и жената – интимно и мястото на хомеопатията в този тандем. С клинични случаи от ежедневната практика този модул ще очертае до къде се простират възможностите на хомеопатията при функционални и патологични състояния на мъжката и женска репродуктивна система.
Анализирайки клинични казуси модулът има за задача да подготви лекаря-хомеопат за рационален избор на лечение на пациенти с проблеми в общуването между половете, възможности за забременяване, проблеми при бременност, раждане и кърмене, сексуална дисфункция при мъжа и жената, андро- и менопауза и други.

Д-р Иван Енев

Ще бъдат разгледани възможностите на хомеопатията за повлияване на болестни промени, зависими от хормоналните промени - диабет, щитовидна патология, цикличните изменения, свързани с женската полова система.
Специално внимание ще бъде обърнато на приложението на хормоналните медикаменти: прогестерон, фоликулин, лутеин, FSH, тестостерон, а така също на приложението им в контекста на лечение на чувствителния тип на пациента.

Този уебсайт използва „бисквитки“, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Запознайте се с нашата Политика за Поверителност . Приемам